|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Rytmus hosť fóra
|
Zaslané: štvrtok, 14. septembra 2006, 15:14 Téma: akeho mas najoblubenejsieho rapera ??? |
|
|
prispievaj do fora od Rytmusa... |
|
| Návrat hore |
|
 |
William Hviezdoslav adept(ka) fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006 Príspevkov: 32
Reputácia: -125.6   Hlasovania: 2
|
Zaslané: štvrtok, 14. septembra 2006, 21:13 Téma: |
|
|
| Najoblubenejsi raper je ten co prave prestal speivat alebo teda brblat vsak oni ani nevediea co je spev |
|
| Návrat hore |
|
 |
palsoft štamgast fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006 Príspevkov: 101 Bydlisko: Bratislava Reputácia: 515.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: sobota, 16. septembra 2006, 22:41 Téma: |
|
|
| William Hviezdoslav napísal(a): | | Najoblubenejsi raper je ten co prave prestal spievat |
dobre napisane.. Ja si to osobne myslim tiez. V 90-tych rokoch boli este niektore legendy, ale v dnesnej dobe to nestoji za nic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soft Loader adept(ka) fóra

Na fóre od: 26. 5. 2006 Príspevkov: 19 Bydlisko: BA Reputácia: 109.7  
|
Zaslané: nedeľa, 17. septembra 2006, 13:01 Téma: |
|
|
rap je zaujímavý fenomén. plní dnes tú istu funkciu ako rocková hudba v minulom storočí. čiže je to nástroj protestu, rebelstva, výraz nespokojnosti s tým čo fanúšik rapu každodenne vidí okolo seba.
my tu máme na škole akože kresťanskú mládež. ak sa takejto akože kresťanskej mládeži páči rap, nemá to podla mňa nič spoločné s hudbou. však susedova motorka, keď sa ju snaží naštartovať vydáva zaujímavejšie zvuky než slovenský rap. ale rap sa im páči lebo je v ňom dovolené čo je v bežnom živote, v rodine, v škole zakázané: nadávať, ospevovať sex-alkohol-drogy.
čiže nič nové pod slnkom, to isté tu bolo pred 50 rokmi s elvisom preslym, pred 40 rokmi s beatles a rolling stones, pred 30 rokmi s punkermi a sex pistolls, pred 20 rokmi s depeche mode... toto keby sa učilo na hudobnej výchove, tak by všetci pochopili, že furt dokola sa to isté točí a furt je to o tom istom, protestovať proti hodnotám čo uznávajú rodičia a byť v niečom iný.
čiže škola sa má podla mňa hlavne snažiť ponúkať mládeži také atraktívne obsahy, že tie druhé grcy v porovnaní s nimi stratia na príťažlivosti a ešte aj posledný puberťák si všimne, aké sú trapné a bezobsažné.
čím nechcem útočiť na kvalitnú rapovú hudbu, kanye west sa mi lúbi, ale neviem o žiadnej kvalitnej slovenskej rapovej hudbe, zatial len o šaškoch a imitátoroch. ale nemám prehlad, tak možno je to moja chyba, tak potom sorry, nechcem nikoho uraziť. budem iba rád keď sem niekto pošle typy na fakt kvalitný slovenský rap, fakt si to rád vypočujem!
podla mňa k černochom sa rap hodí ako prirodzený výraz ich kultúry, k belochom sa podla mňa viac hodí gytarová hudba, chvalabohu ešte aj taká existuje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
martin hosť fóra
|
Zaslané: štvrtok, 21. septembra 2006, 21:02 Téma: rap |
|
|
| mne sa rap paci. a kvalitny slovensky rap ??? jasne tu: h16, rytmus, amo, zverina, a napr. na rap su aj dobre v zahranici... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: piatok, 22. septembra 2006, 8:04 Téma: |
|
|
vy sa v tom nevyznate, odbornik ako ja by povedal ze najlepsi je rap. podme pokecat do mijho diskusneho fora.
members.spboards.com/?mforum=wwwmkloknerszms |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 24. septembra 2006, 23:05 Téma: |
|
|
Co je podla teba take pekne napr. na slovenskom hip-hope, okrem sprostych nadavok a tuc-tuc?Napr. taky Kontrafakt je podla mna uplny humus pre totalnu spodinu. No a este ho porovnavat s klasikou...Nieze by som ju nejak extra pocuval, ale ti co tvorili klasicku hudbu aspon mali nejake to iq a hudobne nadanie na rozdiel od sucasnych a hlavne slovenskych raperov.Vytvorit si nejaky podmaz na pocitaci a do toho mlet sproste primitivne texty dokaze kazdy. A o tvojej hudobnej odbornosti by sa dalo polemizovat. Chodim do hudobnej skoly viem o com hovorim.
| Anonymous napísal(a): | vy sa v tom nevyznate, odbornik ako ja by povedal ze najlepsi je rap. podme pokecat do mijho diskusneho fora.
members.spboards.com/?mforum=wwwmkloknerszms |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: pondelok, 25. septembra 2006, 5:27 Téma: |
|
|
| co je to tuc-tuc |
|
| Návrat hore |
|
 |
mata hosť fóra
|
Zaslané: streda, 8. novembra 2006, 17:01 Téma: |
|
|
rytmus je naj naj raper!!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mata hosť fóra
|
Zaslané: streda, 8. novembra 2006, 17:05 Téma: rap |
|
|
ano rap je najlepsi!!rytmus a h16 amo vyktor hazard ...su super!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|