|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: sobota, 24. marca 2007, 11:07 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: sobota, 24. marca 2007, 19:30 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na
| citát: | | Kto tvrdi, ze Ondo je clovek? Alebo kto sa to do nej zamiloval. Moze to byt pudlik l o l |
_________________ Mačkodlak
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
NO_REMORSE adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 8. 2006 Príspevkov: 59 Bydlisko: daj pokoj :P Reputácia: 286.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: nedeľa, 25. marca 2007, 13:24 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum _________________ Kill the atheist for their body parts!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: nedeľa, 25. marca 2007, 18:11 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy _________________ Mačkodlak
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
aLADar hosť fóra
|
Zaslané: pondelok, 26. marca 2007, 19:04 Téma: |
|
|
| Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde |
|
| Návrat hore |
|
 |
adam3313 harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: utorok, 27. marca 2007, 11:55 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: utorok, 27. marca 2007, 14:50 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer ukazoval _________________ Mačkodlak
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: utorok, 27. marca 2007, 18:50 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer ukazoval tri _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: streda, 28. marca 2007, 12:56 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer ukazoval tri litre _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
emac adept(ka) fóra

Na fóre od: 15. 3. 2007 Príspevkov: 26 Bydlisko: Bratislava City Reputácia: 26  
|
Zaslané: streda, 28. marca 2007, 15:37 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer ukazoval tri litre a _________________ Kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten učí... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: štvrtok, 29. marca 2007, 12:15 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer ukazoval tri litre a sto _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
emac adept(ka) fóra

Na fóre od: 15. 3. 2007 Príspevkov: 26 Bydlisko: Bratislava City Reputácia: 26  
|
Zaslané: štvrtok, 29. marca 2007, 16:06 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer ukazoval tri litre a sto osemdesiatšesť _________________ Kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten učí... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: štvrtok, 29. marca 2007, 17:44 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer ukazoval tri litre a sto osemdesiatšesť kilogramov _________________ Mačkodlak
|
|
| Návrat hore |
|
 |
aLADar hosť fóra
|
Zaslané: štvrtok, 29. marca 2007, 18:15 Téma: |
|
|
| Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer ukazoval tri litre a sto osemdesiatšesť kilogramov hlienu |
|
| Návrat hore |
|
 |
NO_REMORSE adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 8. 2006 Príspevkov: 59 Bydlisko: daj pokoj :P Reputácia: 286.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: štvrtok, 29. marca 2007, 18:40 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?" No on strýkovi prstom ukázal prst, po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov Norrisov pes v jame zrovna našiel veľké hnedé strúhadlo. Bolo to tak preto, lebo Onďo sa s pototo. Veľmi ho to nerozrušilo, lebo sa mu pokazil zips. Tak sa vrátil do krčmy, aby sa Chuckov pes mohol prežrať. Preto sa Onďo tiež išiel prežrať do chlieva, aby ošípané boli rovnako vypasené ako tyčinka. Potom kamión, ktorý zrazil Chucka bicyklujúceho motorku, explodoval a s potápačskými okuliarmi mal v ruke aj pištoľu nabitú kladivom a išiel domov. Neskôr, keď sa zamiloval do rozkošnej pudlíčky, ktorú si naťukol a vesmírni lidé sa mu vysmiali. Až pozeral na fórum školy, kde teplomer ukazoval tri litre a sto osemdesiatšesť kilogramov hlienu v kadmiovej _________________ Kill the atheist for their body parts!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|