|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: nedeľa, 4. marca 2007, 13:53 Téma: |
|
|
fotomontaž.....ale haluz
|
 |
aLADar hosť fóra
|
Zaslané: pondelok, 5. marca 2007, 17:14 Téma: |
|
|
| Komentár: |
|
| Veľkosť: |
248.63 KB |
| Stiahnuté: |
257-krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: pondelok, 5. marca 2007, 17:41 Téma: |
|
|
Tak to u nas chodi...
_________________ Mačkodlak
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: utorok, 6. marca 2007, 18:33 Téma: |
|
|
to by som cel na monitore
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: štvrtok, 15. marca 2007, 18:21 Téma: |
|
|
Ta surne predam gytaru taka špaňelka ta ne.Vlastne som ju vistruhal s takej starej skrinki.
Cela drevena a strunykovove aj tote kluče čo tam su su kovove.Fpredu je džura asi 20cm-neviem načo.
Kamarat hutori,že to ne gytara-to sintetizer-ta nevem-ale draha teda neni ta napišce,
že co-bo nemam za co chlastac.Ta struny ma das
šest a koliki 5 a pol-bo som ulomil toten bazmek zveršku.Spadla mi zo schodu ta je trocha obita ale nevadi-bo
som zbrusil celi lak šmirgeľom-ta lak už nema.Prašce som vilamal-ta lepši zneje.Dam aj trsatko.
čafte pankáčovia!!!!!!
Predám eče jedna kitarka-kus stuňingovaní kus.Najperf som ulomil z nej toten hmatnik a poodlamuval
tote prašcove pleški-to, somarina-ta som prilepil naspak z herkulesom-ta ale prašce nejehali ta nema.
Do totej džuri fpredu som naľal herkulesa a napchal tam stare ponožki ta kuš šmerdzi ale zvuk nema špatni.
tote koliki som odpilil bo to zbitečne tam mac.
Mesto strunoch tam naťahal som si draty take ocelove ta to super kitarka-to taku ani toten Santan nema.
Ta volajce-bo zaš nemam co pic a slivovica fest draha v našej karčme.
Pridam aj reproduktor ku nej 0,5 vatovi bedňa zo sluichatka s toteho telefonu čo sme doma mali a
buster som s fenu virobil ta ...
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: piatok, 16. marca 2007, 17:12 Téma: |
|
|
Zásady bezpečnej práce poznám ako svoje tri prsty.
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: piatok, 16. marca 2007, 18:50 Téma: |
|
|
Prosim vas, skuste niekto toto vyriesit:
Tri muzi prisli do motelu. Recepcni uvedl, ze pokoj stoji 30 Kc, a tak kazdy z muzu zaplatil 10 Kc. Vsichni odesli na pokoj.
Po chvili recepcni zjistil, ze cena je nizsi a cini 25 Kc. Vzal tedy 5 Kc a poslal poslicka, aby je vratil. Ten vsak nevedel,jak rozdelit 5 Kc na tri stejne dily, proto kazdemu z muzu vratil jen 1Kc a 2Kc si ponechal...
To znamena, ze kazdy z muzu nakonec zaplatil 9 Kc... To je dohromady 27 Kc... Je to tak?? Poslicek ma v kapse 2 Kc... To je dohromady 29 Kc... Je to tak?? Tak kde je ta koruna?...
Upravil(a) Miki – sobota, 17. marca 2007, 13:08 (1 raz opravený text) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soft Loader adept(ka) fóra

Na fóre od: 26. 5. 2006 Príspevkov: 19 Bydlisko: BA Reputácia: 109.7  
|
Zaslané: piatok, 16. marca 2007, 20:45 Téma: |
|
|
| Miki napísal(a): | | To znamena, ze kazdy z muzu nakonec zaplatil 9 Kc... To je dohromady 27 Kc... Je to tak?? Poslicek ma v kapse 2 Kc... To je dohromady 29 Kc... Je to tak?? |
nie, nie je to tak.
nie nadarmo jedno z najpravdivejších prísloví je že nemôžeš miešať jablká s hruškami. alebo v tomto príklade aktíva s pasívami.
nedá sa spočítať 27 a 2, lebo to sú dve čísla na opačných stranách rovnice.
keď sa na to pozrieme ako na zmluvu medzi motelom (= recepčný + poslíček, čiže jedna strana rovnice) a hosťami (čiže druhá strana rovnice), tak je všetko jasné a žiadne číselné nezhody nevzniknú.
1) najprv hostia zaplatili za izby. zmena konta motela: plus 30 korún, zmena konta hostí: mínus 30 korún.
2) potom hostia dostali naspäť 3 koruny. zmena konta motela: mínus 3 koruny, zmena konta hostí: plus 3 koruny.
čiže: v druhom kroku motel stratil 3 koruny. lenže recepčný dal poslíčkovi až 5 korún 5 mínus 3 je 2 a to sú práve tie 2 koruny, ktoré zostali navyše vo vrecku poslíčkovi.
ale aj tak je to dobrá hádanka lebo ukazuje pravdivosť toho príslovia, že sa nedajú miešať hrušky s jablkami.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: piatok, 16. marca 2007, 22:07 Téma: |
|
|
Horolezec pesimista a horolezec optimista se utrhnou ze skály.
Horolezec pesimista: “Padáááááám!”
Horolezec optimista: “Letííííííííím!”
...................................................................................................
Přijde kapitán letadla mezi cestující: "Vážení, máme poruchu jednoho motoru, už jsme vyházeli všechna zavazadla, ale to nestačí."
"Musíme obětovat část cestujících, aby ostatní přežili. Nikoho nebudeme diskriminovat pro barvu pleti, národnost, nebo sexuální orientaci. Spravedlivé to bude podle abecedy. Ke dveřím proto nastoupí: arabové, buzeranti, cikáni, černoši..."
Nikdo se pochopitelně nehlásí jako první.
Vzadu zatahá malý černoušek svého otce za ruku a říká: "Tatí, ty vždycky říkáš, že jsme Afroameričané a že na to máme být hrdí - proč se nepřihlásíme?"
Otec se na něj podívá a potichu odsekne: "Drž hubu. Dneska sme Zasraný negři".
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: sobota, 17. marca 2007, 12:40 Téma: |
|
|
486tka sa pýta Pentia:
"Koľko je 2+2?"
Pentáč bez váhania odpovie: "Päť."
486 sa zamyslí a povie: Hmmmm... mne sa to akosi nezdá...
A Pentáč: "To nič, ale tá rýchlosť..."
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: sobota, 17. marca 2007, 19:55 Téma: |
|
|
Šťastie je keď nájdeš peniaze. Nešťastie je keď ťa nájde ten, čo peniaze stratil.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Matuzalem harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 387 Bydlisko: City 17 Reputácia: 483.1   Hlasovania: 5
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|