Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage

PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Čokoľvek !
Choď na stránku Predošlá  1, 2

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> Voľná jazda
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
palsoft
štamgast fóra
štamgast fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006
Príspevkov: 101
Reputácia: 515.8
Hlasovania: 2

PríspevokZaslané: utorok, 3. októbra 2006, 13:17    Téma: Re: Reakcie ! Odpovedať s citátom

Alexander Avenarius napísal(a):

Vo Windows XP máš na výber dva servery pre aktualizáciu správneho času: time.windows.com a time.nist.gov

Keď sme už pri tom čase vo Windows, všimol som si, že ak si klikneš na čas, zobrazia sa ti analógové hodiny, ktoré sú dosť nepresné. Skús si spolu s týmito hodinkami počítať sekundy a uvidíš, že každých 5 sekúnd je tam najmenej polsekundové zdržanie.

To máme za jednu minútu už 6 sekúnd, za jednu hodinu až 6 minút. To je nejako veľa nie? Smiech Každopádne to robí asi len pri otvorení systémového času. Už asi viem, prečo Microsoft zaviedol synchronizácie času Úsmev
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Ukáž webstránku autora
Skywalker
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006
Príspevkov: 60
Reputácia: 100.2

PríspevokZaslané: utorok, 17. októbra 2006, 1:19    Téma: Život Odpovedať s citátom

Príjemný dobrý večer vám želám.

Pozdravujem Ťa, Kleo ( Renka ). Práve teraz jednoznačne spíš, máš šťastie, že zajtra nejdeš na prax na Kramáre, inak by si bola nútená vstávať o desať minút päť. Zmätok Našťastie, zajtra nejdeš na prax, ale ideš zbierať peniaze pre nadáciu, ktorá poskytuje pomoc. Veď na tú prax by si aj tak nemohla ísť, keďže si sa dnes tak "skvelo" zašpinila na zástere. Síce, doobeda budeš doma, ale mala by si ten čas skutočne využiť na učenie Zdravia a Kliniky Chorôb, nakoľko v stredu máš dve písomečky. A mala by si nachytať momentálne iba a len dobré známky, aby si mala ako-tak fajn začiatok Tvojich hodnotení v jednotlivých predmetoch.

Poobede asi spolu nebudeme, kedže ty budeš zbierať tie peniaze a ja budem potom na autoškole, zaplatím aspoň konečne zálohu, ktorá predstavuje 2000,- Sk. Budem to mať z krku, k lekárovi pôjdem vo štvrtok, vtedy mi to totiž vychádza, skôr určite nie. Ak sa nemýlim, tak zajtra budeme chýbať na stretnutí birmovancov, kedže ideme do toho divadla. Som zvedavý, čo to bude za inscenáciu. Dúfam, že to bude niečo vtipné Rehot

Musím si ísť spraviť posteľ, pretože otec je dnes nečakane a neohlásene doma, čiže, spí v spálni, takže tam nemôžem ísť spať s mamou. To znamená, že ani nemôžem nechať pustený počítač, keďže budem spať v mojej izbe. Plač Plač Plač Vstávem o 07:30 asi, ešte neviem kedy presne. Dnes pes narobil istú šarapatu v mojej izbe, takže mi mama okamžite volala, keď som bol na ceste domov od Maťka. S Maťkom zajtra nebudem, fňučik Plač

Prajem vám príjemnú dobrú noc !

palsoft
štamgast fóra
štamgast fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006
Príspevkov: 101
Reputácia: 515.8
Hlasovania: 2

PríspevokZaslané: streda, 18. októbra 2006, 13:24    Téma: Odpovedať s citátom

Ak sa neurazíte, chcel by som sa pochváliť, že pridávam príspevok, ktorý je na tomto fóre tisíci Smiech
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Ukáž webstránku autora
hosť fóra

PríspevokZaslané: streda, 18. októbra 2006, 13:37    Téma: Odpovedať s citátom

Triumf bezobsažnosti vo fóre Čokoľvek Zvolanie
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> Voľná jazda Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Choď na stránku Predošlá  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy

SwiftBlue Theme created by BitByBit