|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
palsoft štamgast fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006 Príspevkov: 101 Bydlisko: Bratislava Reputácia: 515.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: utorok, 3. októbra 2006, 13:17 Téma: Re: Reakcie ! |
|
|
| Alexander Avenarius napísal(a): |
Vo Windows XP máš na výber dva servery pre aktualizáciu správneho času: time.windows.com a time.nist.gov |
Keď sme už pri tom čase vo Windows, všimol som si, že ak si klikneš na čas, zobrazia sa ti analógové hodiny, ktoré sú dosť nepresné. Skús si spolu s týmito hodinkami počítať sekundy a uvidíš, že každých 5 sekúnd je tam najmenej polsekundové zdržanie.
To máme za jednu minútu už 6 sekúnd, za jednu hodinu až 6 minút. To je nejako veľa nie? Každopádne to robí asi len pri otvorení systémového času. Už asi viem, prečo Microsoft zaviedol synchronizácie času  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skywalker adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 60 Bydlisko: Bratislava IV Reputácia: 100.2  
|
Zaslané: utorok, 17. októbra 2006, 1:19 Téma: Život |
|
|
Príjemný dobrý večer vám želám.
Pozdravujem Ťa, Kleo ( Renka ). Práve teraz jednoznačne spíš, máš šťastie, že zajtra nejdeš na prax na Kramáre, inak by si bola nútená vstávať o desať minút päť. Našťastie, zajtra nejdeš na prax, ale ideš zbierať peniaze pre nadáciu, ktorá poskytuje pomoc. Veď na tú prax by si aj tak nemohla ísť, keďže si sa dnes tak "skvelo" zašpinila na zástere. Síce, doobeda budeš doma, ale mala by si ten čas skutočne využiť na učenie Zdravia a Kliniky Chorôb, nakoľko v stredu máš dve písomečky. A mala by si nachytať momentálne iba a len dobré známky, aby si mala ako-tak fajn začiatok Tvojich hodnotení v jednotlivých predmetoch.
Poobede asi spolu nebudeme, kedže ty budeš zbierať tie peniaze a ja budem potom na autoškole, zaplatím aspoň konečne zálohu, ktorá predstavuje 2000,- Sk. Budem to mať z krku, k lekárovi pôjdem vo štvrtok, vtedy mi to totiž vychádza, skôr určite nie. Ak sa nemýlim, tak zajtra budeme chýbať na stretnutí birmovancov, kedže ideme do toho divadla. Som zvedavý, čo to bude za inscenáciu. Dúfam, že to bude niečo vtipné
Musím si ísť spraviť posteľ, pretože otec je dnes nečakane a neohlásene doma, čiže, spí v spálni, takže tam nemôžem ísť spať s mamou. To znamená, že ani nemôžem nechať pustený počítač, keďže budem spať v mojej izbe. Vstávem o 07:30 asi, ešte neviem kedy presne. Dnes pes narobil istú šarapatu v mojej izbe, takže mi mama okamžite volala, keď som bol na ceste domov od Maťka. S Maťkom zajtra nebudem, fňučik
Prajem vám príjemnú dobrú noc ! _________________ Prajem vám všetkým príjemný deň !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
palsoft štamgast fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006 Príspevkov: 101 Bydlisko: Bratislava Reputácia: 515.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: streda, 18. októbra 2006, 13:24 Téma: |
|
|
Ak sa neurazíte, chcel by som sa pochváliť, že pridávam príspevok, ktorý je na tomto fóre tisíci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: streda, 18. októbra 2006, 13:37 Téma: |
|
|
Triumf bezobsažnosti vo fóre Čokoľvek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|