Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage

PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Abd - ru - Shin - Vo Svetle Pravdy
Choď na stránku Predošlá  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> Viera
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
Skywalker
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006
Príspevkov: 60
Reputácia: 100.2

PríspevokZaslané: nedeľa, 24. septembra 2006, 12:23    Téma: Velebenie Boha Odpovedať s citátom

CITÁCIA :

Pravé velebenie Boha sa neprejavuje v náboženskom horlení, ani v mumlaní modlidieb, ani v žobraní, či pokľakávaní a v spínaní rúk, ba ani v blaženom rozochvení, ale radostným skutkom! Radostným utvrdzovaním tohto života na Zemi! Vychutnávaním a prežívaním každého okamihu s pohľadom upretým nahor k Svetlu!

Keďže Božie zákony pôsobia vo stvorení samočinne a živo, neúprosne a neochvejne, so silou, proti ktorej sú ľudskí duchovia úplne bezmocní, je vlastne len samozrejmé, že najnaliehavejšou potrebou človeka musí byť to, aby dokonale poznal tieto zákony, ktorých účinkom zostáva podrobený v každom prípade skutočne bez obrany!

Každý vynálezca a všetci tí, ktorí vytvorili niečo naozaj veľké, vpravili svoje myslenie a úsilie do jestvujúcich prírodných zákonov, t.j. museli sa im prispôsobiť.
Božia vôľa a zákony vo stvorení sú sprístupňované ľuďom pomocou božích služobníkov, prorokov starých čias, ako aj pomocou samotného posolstva Syna Božieho.

Božie posolstvá sú vzácne pokyny, ktoré potrebujete!
Každé Božie posolstvo máte prijímať celkom prirodzene a prakticky, musíte ho pojať do svojej práce, do svojho myslenia, do svojho celého žitia! Nesmiete urobiť z neho náboženstvo, t.j. oddeliť ho od každodennej činnosti!

Posolstvo nemáte zbožňovať, ale využívať. Máte po ňom siahať smelo nielen v sviatočnom obleku, ale aj tvrdou rukou pracovného dňa, ktorá nezasahuje, neponižuje, ale každého ctí!
Každé Božie posolstvo malo byť vaším prídelom, to znamená, malo sa stať časťou vás samotných! Pochopiť správne jeho zmysel sa musíte vynasnažiť vy sami!

Kto žije podľa zákonov Božích, a teda sa podľa nich riadi v myslení, v reči i v konaní, ten najčistejším spôsobom vzýva a velebí Boha, keďže toto sa prejavuje len skutkom!

Horeuvedené citácie sú jedinečným dielom profesora Abd-ru-shin-a z diela Posolstvo Pravdy.

Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006
Príspevkov: 760
Reputácia: 1251.5
Hlasovania: 9

PríspevokZaslané: nedeľa, 24. septembra 2006, 14:12    Téma: Odpovedať s citátom

Skywalker napísal(a):
Je to každého slobodná voľba ako bude koho nazývať.

S tým, že jedna voľba je menej zdvorilá ako druhá. Ty si sa rozhodol silou-mocou byť menej zdvorilý, než by si mohol. V poriadku, ale potom sa nečuduj, ak ani druhí ľudia nebudú k tebe takí príjemní, ako by si si želal...

Skywalker napísal(a):
Podľa čoho usudzujete, že práve možnosť " profesor a študent " je zdvorilejšia ?

Netreba sa hrať na nechápavého... Slová profesor a študent predsa jasne naznačujú, že daná osoba postúpila vyššie z úrovne základnej školy.

Skywalker napísal(a):
Profesor Abd-ru-shin prezentoval svoje prednášky na Univerzite. Stačí, keď si prečítate jeho dielo Otázky k odpovediam.

Skywalker, ak o tom nevieš, prezentovať svoje prednášky na univerzite môže akýkoľvek hosť, aj bezdomovec z ulice, ak mu to umožnia zodpovední pracovníci univerzity. Okrem toho na univerzitách pravidelne prednášajú asistenti, bakalári, magistri, doktori, docenti a na vrchole zopár profesorov. Ako si dospel k názoru, že tvoj obľúbený spisovateľ je práve „profesor“ Otázka

Podľa zatiaľ dostupných informácií to bol biznismen, ktorý nikdy nebol zamestnaný v školstve. Čiže nemôže byť profesor, pretože toto slovo je okrem iného definované zamestnaním daného človeka v školstve. Existujú ešte čestné tituly honoris causa, ale ani tu si zatiaľ neprezentoval žiadny nezávislý zdroj, ktorý by tvoje tvrdenie podporil.

Hovoríš, Skywalker, že nie si členom sekty, ale tvoj nekritický obdiv k danej osobe vzbudzuje skôr opačné obavy. Čo je na tom zlé, keď niekto nie je profesor? Ani Ježiš Kristus nebol profesor a aj tak je pre milióny alebo miliardy ľudí najväčším vzorom. Čiže prečo ti tak záleží na používaní alebo nepoužívaní tohto etymologicky dosť smiešneho slova profesor, Skywalker?

Príspevky o Tvojom obľúbenom autorovi sú presunuté do jednej témy. Ak by sa rozprúdila diskusia s inými návštevníkmi diskusného fóra na niektorú z konkrétnych tém niektorého z príspevkov, môžeme znova tému rozdeliť. Inak prosíme rešpektovať zaradenie aj budúcich príspevkov k tomuto autorovi iba do tejto témy. Ďakujeme pekne za porozumenie a spoluprácu Zvolanie

Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
Skywalker
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

PríspevokZaslané: pondelok, 25. septembra 2006, 14:00    Téma: :) Odpovedať s citátom

To nie je pravda, že jedna možnosť je menej zdvorilejšia ako druhá, pán Avenárius. Znamená to snáď, že Vás to bude urážať, keď Vás niekto nazve učiteľom alebo že sa budete cítiť dotknutý, a že sa dotknutý cítiť nebudete, keď Vám niekto povie profesor ? Vy sám ste predsa vraveli, že Vám môžu ľudia tykať. Okrem toho, podľa mojich skúsenosti, všetci pedagógovia, ktorých som mal tú česť spoznať , vraveli, že sa sami slobodne môžeme rozhodnúť, že či ich budeme volať učiteľmi alebo profesormi, niektorí si zvolili dokonca aj milšiu formu oslovenia ako napríklad "Pani učiteľka Ľubka". Takže neviem o tom, že by som niekoho oslovoval menej zdvorilo, keď ho nebudem nazývať profesorom. Je to moja osobná voľba, ktorá nikoho neuráža. Žijem v slobodnej krajine. Sam predsa veľmi dobre viete, že oslovenie profesor sa na stredných školách iba zaužívalo, stále je to len učiteľ. Alebo Vás oslovenie učiteľ skutočne uráža? Okrem toho, pán Avenárius, skoro žiadneho vyučujúceho za štyri roky môjho štúdia som nepočul používať výraz študenti až na pár vynimiek. Dbajme teda na to, aby sa používalo to, čo tak veľmi zastávate.
Jednoducho, nedokážete ma pochopiť, že ja mám obrovskú úctu k človeku, ktorý dosiahol titul profesor ? Títo ľudia majú zväčša tri ďalšie tituly, mám k nim obrovskú úctu, patria medzi vrcholnú elitu inteligencie a vzdelanosti, vyučujú na Vysokých školách. Vždy pre mňa bolo udivením, že to dokázali, priveľmi si ich vážim. Nie že by som nemal úctu ku všetkým ostatným ľudom, veď pedagógovia majú vysokú školu, lenže, ja chcem dodržiavať pravidlá. Prechovávate mylnú domnienku, že chcem nazývať iba Oskara Bernhardta profesorom kvôli mojim sympatiám k nemu a nikoho iného tak nazývať nechcem, to však nie je pravda. Ja prosto budem nazývať profesorom iba človeka, ktorý skutočne tento titul obdržal právoplatne a bol mu udelený prezidentom. Myslím, že už skutočne nemám čo dodať k tejto téme, pán Avenárius.

Pán Avenárius, samozrejme, že viem, že na univerzite môže prednášať takmer hocikto, je mi to absolútne jasné, že keď zodpovedné vedenie univerzity povolí niečo takéto, nie je s tým problém. Lenže zabudli ste, že ste v predchádzajúcom príspevku tvrdili, že Oskar Bernhardt nemal absolútne nič spoločné s vysokoškolským alebo univerzitným prostredím, čo, samozrejme, nie je pravda. Prepáčte, neviem Vám tu zanechať linky na tie webové stránky, pretože si ich už nepamätám, ale je tam jasne písané, že ľudia na tieto jeho prednášky chodili s veľkým obdivom. Sám ste predsa vravel, že titul profesor je v iných krajinách ľahšie udeliteľný, prečo sa teda tak veľmi divíte, že Oskar Bernhardt by nemohol byť držiteľom tohto titulu, len na základe toho, že Vy o tom nemáte informáciu? Jednoducho, nie je nič zlé na tom, keď niekto nie je profesorom, pán Avenárius, ale ja budem nazývať profesorom iba toho človeka, ktorý tento titul právoplatne nadobudol.

Ako ste dospeli k názoru, že mám k nemu nekritický obdiv ? Mám k nemu obrovský obdiv, to áno, ale v žiadnom prípade nie nekritický. Som veľmi kritický i sebakritický človek.

Samozrejme, že Ježiš Kristus je a vždy aj bude skvostným vzorom pre miliardy ľudí, to nespochybňujem.

Rešpektujem presunutie tém do témy Viera a zároveň Vás prosím o vymedzenie témy Modlitba z témy Viera, nakoľko som zaregistroval prvý príspevok od iného uživateľa fóra.

Želám Vám všetko dobré.

Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

PríspevokZaslané: pondelok, 25. septembra 2006, 16:33    Téma: Re: :) Odpovedať s citátom

Skywalker napísal(a):
To nie je pravda, že jedna možnosť je menej zdvorilejšia ako druhá

Áno, jasné. A tiež 2x2 je 5 a 3x3 je 8. Alles klar. Otrasné

Skywalker napísal(a):
Títo ľudia majú zväčša tri ďalšie tituly, mám k nim obrovskú úctu, patria medzi vrcholnú elitu inteligencie a vzdelanosti, vyučujú na Vysokých školách.

... a mnohí z nich prisluhovali komunistickému režimu. Naozaj super vizitka. Ale čo už, asi treba dané osoby postretávať osobne, aby sa človek zbavil naivity a pochopil plnú dimenziu spomínanej „vrcholnej elity inteligencie“. Rehot

Skywalker napísal(a):
je tam jasne písané, že ľudia na tieto jeho prednášky chodili s veľkým obdivom.

Ale veď si sám uznal, že na univerzite môže prednášať aj zametač z ulice, ak ho tam pozvú... Ďalej univerzity často, aby si finančne prilepšili, svoje sály prenajímajú organizátorom rôznych podujatí, ktoré nemajú nič spoločné s univerzitnou výučbou... Čiže nie je jasné, ako môžeš niekomu udeliť titul profesor len na základe toho, že údajne mal na univerzite prednášku, z ktorej údajne boli ľudia nadšení...

Skywalker napísal(a):
ja budem nazývať profesorom iba toho človeka, ktorý tento titul právoplatne nadobudol.

Čiže prečo nazývaš profesorom svojho obľúbeného spisovateľa, ktorý podľa dostupných informácií ani neštudoval na vysokej škole? Nepochopiteľné... Nechápem

Skywalker napísal(a):
zároveň Vás prosím o vymedzenie témy Modlitba z témy Viera, nakoľko som zaregistroval prvý príspevok od iného uživateľa fóra.

OK.

Slovensko / Slovakia
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
kleo
hosť fóra

PríspevokZaslané: utorok, 26. septembra 2006, 15:06    Téma: Odpovedať s citátom

skywalker, mam na teba zopar otazok mohol by si mi na ne odpovedat prosim? Co si myslis o Boho? Si veriaci clovek? Chodis do kostola? Pytam sa to len preto ze, se som si citala co si pisal.... Vopred ti dakujem za uprimnu odpoved.. Úsmev
Návrat hore
rohlik
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Príspevkov: 93

Reputácia: 224.2
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: utorok, 26. septembra 2006, 16:48    Téma: Odpovedať s citátom

citát:
Co si myslis o Boho? Si veriaci clovek? Chodis do kostola?

Možno by bolo vhodné doplniť "v Boha ktorý stvoril nebo i zem"
pretože každý si môže vysvetliť slovo boh ako chce.
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu
Soft Loader
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Na fóre od: 26. 5. 2006
Príspevkov: 19
Reputácia: 109.7

PríspevokZaslané: utorok, 26. septembra 2006, 17:07    Téma: Odpovedať s citátom

rohlik napísal(a):
Možno by bolo vhodné doplniť "v Boha ktorý stvoril nebo i zem" pretože každý si môže vysvetliť slovo boh ako chce.

to si môže aj vtedy, keď to doplníš. a navyše aj slová "stvoril nebo i zem" si môže každý vysvetliť ako chce. môže to chápať ako metaforu alebo doslovne. je to beznádejné, kto chce slová chápať po svojom, bude ich tak chápať.
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail
Skywalker
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

PríspevokZaslané: utorok, 26. septembra 2006, 23:05    Téma: Odpoved na Otazku Odpovedať s citátom

Ahoj Kleo ! Úsmev

Áno, som veriaci človek, som katolík a som príslušník katolíckej viery. Od útleho veku som už človek, ktorý verí v katolíckeho Boha. Do kostola chodím, áno, nie som však dôkladným návštevníkom kostola, nechodím každú Nedeľu, skúšam si to vynahrádzať tým, že chodím utorky na mládežnícke omše a tým, že ešte spoluparticipujem na príprave birmovancov spolu s ďalšími animátormi, ktorí majú túto mládež na starosť.

Co si myslim o Bohu ? To je zaujímavá otázka. Som presvedčený o tom, že Boh je Láska. Boh je nekonečná Láska, milujúca, všepohlcujúca Láska.
Bohu predovšetkým ide o to, aby každý človek miloval všetkých okolo seba takou istou láskou ako samého seba. Základ je Láska, keď Láska jestvuje všade okolo nás, neexistuje hriech, treba sa naučiť zručnosť toho, aby sme nedovolili našim myšlienkam upadnúť do temnoty. Človek nesie teda duchovne zodpovednosť za všetko, čo robí. Táto však začína už pri rozhodnutí, nie teda až po vykonaní činu, pretože čin je vlastne výsledkom rozhodnutia. A preto, treba dbať na čistotu svojich myšlienok! Dať do toho všetky svoje sily.

Akékoľvek ďalšie otázky uvítam s radosťou. Všetko dobré prajem.

Skywalker
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

PríspevokZaslané: utorok, 26. septembra 2006, 23:31    Téma: Odpoveď pánovi Avenáriusovi ! Odpovedať s citátom

Áno, stále trvám na tom, že jedna možnosť nie je zdvorilejšia ako druhá, myslím si, že som to dostatočne vysvetlil a Vy sám osobne ste takisto neuviedli žiadny oponujúci komentár. Nie je to moja tvrdohlavosť, ktorá by tu rozkazovala mojej osobe neustúpiť, ale čisto holý zaužívaný fakt.
Okrem toho, celé toto mi pripomína jeden veľký nekonečný žabomyší spor Rehot Úsmev Rehot

Čo sa týka vysokoškolských profesorov, ku ktorým mám takú obrovskú úctu, možno je pravdou, že niektorí z nich prisluhovali komunistickému režimu, ale mnohí taktiež boli donútení dobou, režimom alebo situáciou a Vy, samozrejme, taktiež nemôžte vedieť, ako to bolo v prípade všetkých tých jednotlivcov. Okrem toho, keď bol niekto prisluhovačom komunistického režimu, automaticky ho odsúdim a budem ho nenávidieť ?
Zachovajme teda kresťanský prístup ku všetkým naším bratom a sestrám a držme sa základného princípu odpúšťania hriechov, nakoľko iba vtedy môže byť aj mne samému odpustené, samotný Otčenáš o tom vraví.
Aj fakt, že niektorí títo profesori mohli byť prisluhovačmi tohto bývalého režimu, nemení môj názor na to, že si tieto tituly právoplatne zaslúžili a že vykonali nesmierny kus namáhavej práce. Stále to nemení môj názor na to, že touto inteligenciou nevídaného rázu disponujú. Pán Avenárius, jedna vec je morálka a duša človeka, a druhá vec je inteligencia človeka a tretia vec je vzdelanosť človeka. Ospravedlňujem sa, pretože som skôr narážal v predošlom príspevku na vzdelanosť týchto pánov ako skôr na inteligenciu.

Čo sa týka pána profesora Abdrushina, stále ste neporozumel, že to nie som ja, kto mu udelil titul profesor, ja ho len používam, pretože tak som Oskara Bernhardta "spoznal". Pod týmto pseudonymom. Ako ste povedali, podľa dostupných informácií neviete o tom, že mu bol udelený titul profesor. Sám ste napísal, že titul profesor je ľahšie udeliteľný v iných krajinách, je preto pochopiteľné, že v faktických údajoch o jeho živote nebol spomenutý fakt, že ho niekto alebo nejaká inštitúcia menovala profesorom, nakoľko to pre tú krajinu nebol dôležitý údaj ani Bernhardtov životný prelom a podľa môjho názoru to tak jednoznačne bolo, pretože tieto prednášky na univerzitách boli niekoľko rokov.

Pán Avenárius, preto nazývam môjho obľúbeného spisovateľa profesorom, pretože ste neporozumeli tomu faktu, že som Vám vysvetloval, že tieto striktné pravidlá v mojom mozgu orientujúce sa na nazývanie niekoho profesorom , ktorých sa pridŕžam, sú obmedzené len na územie Slovenskej republiky, pretože v tejto krajine je tento titul veľmi uznávaný a získanie takéhoto titulu vyžaduje maximálnu dávku chcenia a iniciatívy zo strany človeka. To znamená, že je to vymedzené len pre túto krajinu, pretože v nej žijem. Verím, že teraz je to už naozaj jasné.

Zároveň Vám ďakujem za vymedzenie témy Modlitba z témy Vo Svetle Pravdy.

Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

PríspevokZaslané: streda, 27. septembra 2006, 9:37    Téma: Odpovedať s citátom

Skywalker napísal(a):
Nie je to moja tvrdohlavosť

Nie, kdežeeee... A ešte 4x4 je 15, aby sa nezabudlo. Pardon

Slovensko / Slovakia
Návrat hore
Skywalker
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

PríspevokZaslané: streda, 27. septembra 2006, 12:21    Téma: OSLOVENIA Odpovedať s citátom

ZNOVU STE MI NEZDOVODNILI ZIADNY OPONUJUCI KOMENTAR, PAN AVENARIUS. ZDA SA, ZE NEMATE CO NAPISAT. JE ZREJME, ZE VAS SKUTOCNE URAZA, KED VAM NIEKTO VRAVI UCITEL A NIE PROFESOR, SKUTOCNE TOMU NEROZUMIEM, POTREBUJETE MAT POCIT, ABY VAS NIEKTO OSLOVOVAL TYM, KYM NIE STE ?

Uzatváram túto diskusiu o osloveniach. Tvrdohlavosť v mojom prípade neexistuje, pretože ja nemám v čom ustúpiť, neviem o tom, že vyjadrenie študent alebo profesor by bol viac zdvorilejší ako žiak a učiteľ. Vypovedalo by to o tom, že považujete študentov za niečo viac ako žiakov, pritom jediný rozdiel je iba vo veku.

kleo
hosť fóra

PríspevokZaslané: streda, 27. septembra 2006, 15:31    Téma: Odpovedať s citátom

Ahoj skywalker!

Dakujem ti velmi pekne za uprimnu odpoved som rad ze si mi odpovedal.
To, ze vravis ze nie si dôkladnym navsetvnikom kostola.. smel by som vediet preco? Vies myslim si, ze ked vies tolko o Bohu ze by si to mal zvazit a chodit aspon v nedelu. Ako predsa mozes vyucovat birmovancov a byt ich animator? Pretoze to, ze ich ucis, znamena ze ty im musis byt prikladom. Ako chces niekoho naucit aby nekradol, ked on bude vidiet ze ty sam kradnes? Takze im nemozes hovorit aby chodili oni do kostola ked ty tam nechodis.....

Hovoris ze Boh je laska, co to podla teba znamena?Co znamena podla teba to jedno slovicko? Ako by si mi definoval lasku ? Lasku ku kamosovi? Lasku k milovanej osobe? Lasku k bohu? Co to podla teba je?

Dakujem za odpoved Úsmev s pozdravom kleo
Návrat hore
Láskožrút
hosť fóra

PríspevokZaslané: streda, 27. septembra 2006, 17:53    Téma: Odpovedať s citátom

Definícia lásky? Aké jednoduché! Milovať = stále viac a viac zjednocovať sa so všetkým, čo je živé.
Návrat hore
Skywalker
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

PríspevokZaslané: streda, 27. septembra 2006, 20:04    Téma: Odpovedať s citátom

Nemáš za čo, vždy rád odpoviem. Áno, chcem sa snažiť o to, aby som tam chodil pravidelne, nie vždy sa mi to darí, poviem Ti jedno, Bohu nie je dôležité to, aby si chodil pravidelne do kostola, strašne veľa veriacich absolútne nechápe pointu celej viery, nejde o to, či chodíš do kostola, či sa pravidelne modlíš, to sú len cirkevné prikázania, nie Božie. Ide o to, ako uplatňuješ kresťanské učenie vo svojom vlastnom živote, musíš žiť živou vierou. Pravé velebenie Boha sa neprejavuje v náboženskom horlení, ani v mumlaní modlidieb, ani v žobraní, či pokľakávaní a v spínaní rúk, ba ani v blaženom rozochvení, ale radostným skutkom! Radostným utvrdzovaním tohto života na Zemi! Vychutnávaním a prežívaním každého okamihu s pohľadom upretým nahor k Svetlu! Každé Božie posolstvo by človek mal prijímať celkom prirodzene a prakticky, musí ho pojať do svojej práce, do svojho myslenia, do svojho celého žitia! Nesmie urobiť z neho náboženstvo, t.j. oddeliť ho od každodennej činnosti!

Ale ja zatiaľ nie som ešte animátorom Rehot

Láska ? Čo je to láska ? Každý z nás si lásku vysvetľuje inak. Každý z nás ju aj inak vníma, a inak cítí.

Rodičovská láska
Láska k blízkemu príbuznému
Láska k príbuznému
Láska k súrodencom
Platonická láska
Kamarátska láska
Priateľská láska
Láska k partnerovi
Láska k Bohu
Láska k zvieraťu
Láska k veci
Láska k činnosti

kleo
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 9. 2006
Príspevkov: 12
Reputácia: 66.1

PríspevokZaslané: streda, 27. septembra 2006, 20:35    Téma: Odpovedať s citátom

Zelam ti pekny vecer Skywalker! Úsmev

Hovoris ze pre Boha nie je dolezite aby si chodil do kostola.... ale ako inak sa rozpravas s Bohom? ak nie cez modlitbu? samozrejme mozes sa mozno pomodlit doma ale na prijmanie mozes ist len v kostole a o to Panu Bohu ide! O prijmanie! To je ta najdolezitejsia cast!

Tu sa mi vyhovaras ze nie si animator, takze tym chces povedat, ze ked nim budes, tak budes choit do kostola pravidelne v nedelu? To je blbost a ty to dobre vies! keby si chcel, tak tam chodis iba teraz. Zaciatky budu asi tazke, ale skus sa prekonat! Ja verim, ze ty to zvladnes, len musis spravit prvy krok a to je vzdat sa jednej hodiny za tyzden svojdo volneho casu.

Co tak to prehodnotit a zacat tam chodit? Nerozmyslal si nad tym?

Maj sa zatial pekne Cool
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> Viera Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Choď na stránku Predošlá  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 2 z 5

Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy

SwiftBlue Theme created by BitByBit