Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage

PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Pažík
Choď na stránku Predošlá  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Plusy a mínusy -> O učiteľoch
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
William Hviezdoslav
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006
Príspevkov: 32

Reputácia: -125.6
Hlasovania: 2

PríspevokZaslané: utorok, 26. septembra 2006, 20:10    Téma: Odpovedať s citátom

Tak aleo preofesorka Ludimila Kmetova by sa potesila ze aka vydarena vytvarna metafora. Radosť
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail
rohlik
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006
Príspevkov: 93

Reputácia: 224.2
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: štvrtok, 28. septembra 2006, 20:48    Téma: Odpovedať s citátom

Vidím že o túto tému je záujem Úsmev
V poslednom čase som trochu zmenil názor na Pána učiteľa Pažíka.
Uvedomil som si že je to výborný učiteľ, odborník a dobrý človek.
V poslednom čase má toho asi veľa a niekedy robí chyby, ale
myslím že mu ich väčsina ľudí nazoaj rada odpustí. Mám pravdu? Žmurk
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu
William Hviezdoslav
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006
Príspevkov: 32

Reputácia: -125.6

PríspevokZaslané: štvrtok, 28. septembra 2006, 21:40    Téma: Odpovedať s citátom

To je jasne.... Len debili su neomylni.
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail
martin
hosť fóra

PríspevokZaslané: štvrtok, 5. októbra 2006, 17:32    Téma: ucitel Odpovedať s citátom

Miki napísal(a):
Najnovsi vyrok:
"Pevnost mala tvar patcipeho trojuholnika."
p. uc. Pazik

Co by na to povedala p. uc. Miklova? Otrasné

no boze tak sa pomylil Nechápem a podla mna je dobry ucitel
Návrat hore
rohlik
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Príspevkov: 93

Reputácia: 224.2
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: piatok, 6. októbra 2006, 21:27    Téma: Odpovedať s citátom

Je vidieť že pán Pažik má svedomie. Dnes sa mi stalo, že som sa cez hodinu "kapánek" bavil a pán Pažík sa za to dosť nahneval(chcel mi dať mínusku a ešte neviem čo), ale potom si uvedomil že to trochu prehnal a snažil sa napraviť to, čo sa mi veľmi páčilo.
Návrat hore
Mordechaj
elév(ka) fóra
elév(ka) fóra

Na fóre od: 20. 10. 2006
Príspevkov: 1

Reputácia: 54.8

PríspevokZaslané: piatok, 20. októbra 2006, 16:55    Téma: Odpovedať s citátom

Pán profesor Pažík je učiteľ ,ktorý by si za svoju prácu zaslúžil vyznamenanie.Nepoznám profesora, ktorý by sa mu mohol vyrovnať vo výklade učiva.Myslím si ,že J.A.Komenský by bol naň hrdý, pretože takto by mal učiť jeden profesor.Žiak, alebo študent, chodí do školy preto, aby sa niečo naučil.A výklad pána profesora Pažíka, je natoľko zrozumiteľný, že skutočne sa na tej jeho hodine človek naučí.Mnohí sa rozčulujú, keď opakuje vetu aj 3x , ale má to svoj účel.Iba takýmto opakovaním sa skutočne niečo naučíme.Môže sa niekomu zdať, že je fanatik do svojej práce, ale ja si myslím, že je lepšie ak je fanatik a niečo nás naučí, ako keby mal byť pasívny k študentom a nezaoberať sa nimi.Svoju prácu vykonáva poctivo a s radosťou.Preto si ho vážim.
Návrat hore
Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006
Príspevkov: 760
Reputácia: 1251.5
Hlasovania: 9

PríspevokZaslané: sobota, 21. októbra 2006, 6:05    Téma: Odpovedať s citátom

Mordechaj napísal(a):
Pán profesor Pažík je učiteľ ,ktorý by si za svoju prácu zaslúžil vyznamenanie.Nepoznám profesora, ktorý by sa mu mohol vyrovnať vo výklade učiva.

Čo sa mi zdá zaujímavé, ak pravidelne čítaš príspevky v tomto diskusnom fóre (vidím, že si tu iba odvčera), je, že meno Pažík je už minimálne desiate meno učiteľa, ktoré sem do diskusného fóra niekto poslal s komentárom „jednoznačne najlepší učiteľ na škole“.

To je pre mňa osobne dôkaz, že táto škola má asi naozaj veľa kvalitných učiteľov, keďže tu v diskusnom fóre čítame mená toľkých rôznych kandidátov na (virtuálny) titul „najlepší učiteľ na škole“.

Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
freddy.
hosť fóra

PríspevokZaslané: štvrtok, 2. novembra 2006, 9:20    Téma: Odpovedať s citátom

Admin napísal(a):
Mordechaj napísal(a):
Pán profesor Pažík je učiteľ ,ktorý by si za svoju prácu zaslúžil vyznamenanie.Nepoznám profesora, ktorý by sa mu mohol vyrovnať vo výklade učiva.

Čo sa mi zdá zaujímavé, ak pravidelne čítaš príspevky v tomto diskusnom fóre (vidím, že si tu iba odvčera), je, že meno Pažík je už minimálne desiate meno učiteľa, ktoré sem do diskusného fóra niekto poslal s komentárom „jednoznačne najlepší učiteľ na škole“.

To je pre mňa osobne dôkaz, že táto škola má asi naozaj veľa kvalitných učiteľov, keďže tu v diskusnom fóre čítame mená toľkých rôznych kandidátov na (virtuálny) titul „najlepší učiteľ na škole“.

ehhmm...myslim ze desiati su nejake vynimky a ostatnym leze na nervi.ako vie vela veci,je odbornik.meni nazory z minuty na minutu.hovoril som doma co robi, ukazal som videa a jedine co som pocul od rodicov a starych rodicov [, bola kritika] a v poslednych dnoch pocujem [od nich kritiku na stranu ucitelov:] "To je neskutocne [...]". Aby ste nemysleli ze su len na strane studentov,takze hovoria aj: "Ale v prvom rade by ste sa mali zmenit vy, ziaci,konecne sa spravat normalne."

Este par vyrokov a poctov:
"Hadam teda ako,....,Presne ako ano" Radosť
"Prosim(prosim vas studenti)" okolo 70 krat
"Teda" okolo 60 krat
A [preco] stale [spomina K...] to teda neviem.
Návrat hore
Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

PríspevokZaslané: štvrtok, 2. novembra 2006, 9:46    Téma: Odpovedať s citátom

freddy napísal(a):
myslim ze desiati su nejake vynimky a ostatnym leze na nervi.

Neprečítal si si, o čom bola reč.

Nehovoril som, že desať ľudí v diskusnom fóre sa vyjadrilo pochvalne o p. Pažíkovi.

Hovoril som, že desať rôznych ľudí napísalo do diskusného fóra tejto školy vetu približne v znení Najlepší učiteľ na tejto škole je jednoznačne X, pričom pod X už zaznelo 10 rôznych mien učiteľov.

Čiže to vyzerá, že táto škola má minimálne 10 rôznych učiteľov, ktorých rôzni ľudia považujú za „jednoznačne najlepších“ na škole.

Z toho usudzujem, že tu bude dosť vysoká úroveň pedagogického zboru. Cool

Ďalej by som poprosil o vyjadrovanie s trochu väčším rešpektom alebo aspoň s menším dešpektom, nech Tvoje výroky nabudúce nemusím znova prečisťovať.

Ak by toto diskusné fórum malo slúžiť iba na to, aby sem niekto prišiel a vypustil zopár jedovatých slín, pourážal každého vľavo aj vpravo, koho sa len dá zraniť zopár vetami, tak Ti garantujem, že toto diskusné fórum nám zrušia ešte pred Vianocami.

Vďaka za pochopenie.

Slovensko / Slovakia
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
freddy
elév(ka) fóra
elév(ka) fóra

Na fóre od: 2. 11. 2006
Príspevkov: 2
Reputácia: 50.9

PríspevokZaslané: štvrtok, 2. novembra 2006, 12:07    Téma: Odpovedať s citátom

Admin napísal(a):

Ďalej by som poprosil o vyjadrovanie s trochu väčším rešpektom alebo aspoň s menším dešpektom, nech Tvoje výroky nabudúce nemusím znova prečisťovať.

Ak by toto diskusné fórum malo slúžiť iba na to, aby sem niekto prišiel a vypustil zopár jedovatých slín, pourážal každého vľavo aj vpravo, koho sa len dá zraniť zopár vetami, tak Ti garantujem, že toto diskusné fórum nám zrušia ešte pred Vianocami.

Sorry,sorry...necital som to. Zmätok ale ako ze,o tom vyjadrovani.to tam mohlo zostat.ja si to o nom tak nemyslim,a len som citoval co povedali iní.

Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

PríspevokZaslané: štvrtok, 2. novembra 2006, 12:18    Téma: Odpovedať s citátom

freddy napísal(a):
ja si to o nom tak nemyslim,a len som citoval co povedali iní.

To je fuk, kto to prvý povie a či to hovoríš za seba alebo iba niekoho cituješ... Boli tam určité zovšeobecňujúce vety, ktoré vyznievali urážlivo. (Nie pre mňa, ale nie všetci ľudia majú hrošiu kožu.) Ako by sa asi žiaci cítili, keby ich všetkých hodili učitelia do jedného vreca a stručne ich všetkých scharakterizovali ako "zakomplexovaných puberťákov, ktorých treba držať nakrátko". Na takejto plytkej úrovni sa tu dúfajme nebude debatovať...

Slovensko / Slovakia
Návrat hore
Miki
virtuóz(ka) fóra
virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006
Príspevkov: 553

Reputácia: 350.1

PríspevokZaslané: nedeľa, 19. novembra 2006, 20:40    Téma: Odpovedať s citátom

Je to jediny ucitel, ktory nam povedal, ze sa nemusime nejak extra ucit jeho predmt (o.v.), lebo nas cakaju prijimacky. )Ostatni nam hovoria, ze musime makat, makat a makat.) Dobre!
Návrat hore
Majlo
virtuóz(ka) fóra
virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006
Príspevkov: 624
Reputácia: 387
Hlasovania: 3

PríspevokZaslané: štvrtok, 14. decembra 2006, 18:54    Téma: Odpovedať s citátom

Pan profesor pazik neni profesor Tyran Tyran Tyran Tyran Hnev Hnev Hnev
virtuóz(ka) fóra
virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006
Príspevkov: 624
Reputácia: 387
Hlasovania: 3

PríspevokZaslané: štvrtok, 14. decembra 2006, 18:56    Téma: Odpovedať s citátom

Obcianska vychova uzko suvisi s dejepisom!!! Rehot Rehot Rehot

vyrok
p. uc. Pazika

harcovník(-čka) fóra
harcovník(-čka) fóra

Príspevkov: 219
Reputácia: 176.2

PríspevokZaslané: sobota, 16. decembra 2006, 0:12    Téma: Odpovedať s citátom

Majlo napísal(a):
Obcianska vychova uzko suvisi s dejepisom!!! Rehot Rehot Rehot

vyrok
p. uc. Pazika
podla mna už bude za par hodin suviset aj s MATEMATIKOU Smiech
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Plusy a mínusy -> O učiteľoch Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Choď na stránku Predošlá  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 3 z 5

Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy

SwiftBlue Theme created by BitByBit