| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: pondelok, 8. januára 2007, 21:07 Téma: |
|
|
| .... napísal(a): | PREPACTE za sposobene konflikty...zabudol/la som ci sa volam ja/... takze to bola len zhoda....takze ,,ja" a druhe,,ja" neni TA ISTA OSOBA!!!!..dakujem za pochopenie....  | a hned mate dovod na registraciu neboli by taketo nezhody...  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
AAA hosť fóra
|
Zaslané: pondelok, 8. januára 2007, 21:15 Téma: |
|
|
| netvrdim ze si to zalozil,ale podla mna je to dost trapne ked niekto napise ze ho miluje!!!a ze sa tu bavi o ondrovy!!!ved to je divne! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: pondelok, 8. januára 2007, 21:17 Téma: |
|
|
dik matt, ze si to otvoril...odvolavam hento  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: pondelok, 8. januára 2007, 21:19 Téma: |
|
|
| AAA napísal(a): | | je to dost trapne ked niekto napise ze ho miluje!!! |
s timto naprosto suhlasim........nech mu to ta dotycna osoba povie do oci ....no a AAA, kto si?????? netusim.....posli cez ss, ICQ... _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
AAA hosť fóra
|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 19:04 Téma: |
|
|
| to mas jedno kto som.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 19:08 Téma: |
|
|
| AAA napísal(a): | | to mas jedno kto som.. | pozname sa osobne, ze?? ?.......no dobre tak kasli na to...  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Matuzalem harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 387 Bydlisko: City 17 Reputácia: 483.1   Hlasovania: 5
|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 21:09 Téma: |
|
|
Kazdy je AAA len ty si jedno a kto som ja to je AAA chapete ?! _________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 21:14 Téma: |
|
|
| Matt napísal(a): | Kazdy je AAA len ty si jedno a kto som ja to je AAA chapete ?! | nie _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 387 Bydlisko: City 17 Reputácia: 483.1   Hlasovania: 5
|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 21:19 Téma: |
|
|
no sak to  _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 21:20 Téma: |
|
|
| Matt napísal(a): | no sak to  | a ty to nebodaj vies...  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 21:25 Téma: |
|
|
Nie ja som si to len vymyslel aby ste sa UZ KONEČNE PRESTALI DOHADOVAT vybavte si to pomocou PM alebo zvolte iný komunikačný prostriedok  _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 21:37 Téma: |
|
|
| Matt napísal(a): | Nie ja som si to len vymyslel aby ste sa UZ KONEČNE PRESTALI DOHADOVAT vybavte si to pomocou PM alebo zvolte iný komunikačný prostriedok  | ale fakt, aj tu sme OFF TOPIC ale to neni dovod aby si to lockedol _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 21:45 Téma: |
|
|
Od teraz sa budem chovat ako normalny prispievatel ..len s tym ze tu budem cenzurovat a tak..nic toho ako LOCK temy nebude
- no mozno na par vynimiek ale to sa malokedy stava... _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 21:51 Téma: |
|
|
| Matt napísal(a): | Od teraz sa budem chovat ako normalny prispievatel ..len s tym ze tu budem cenzurovat a tak..nic toho ako LOCK temy nebude
- no mozno na par vynimiek ale to sa malokedy stava... | Matt, my Ti odpustame (teda aspon ja).....cenzuruj....len vulgarizmy, pohorsujuce a zosmiesnujuce slovam, ktore by niekoho urazili a v polemike mozes trochu prizmurit oci  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 22:36 Téma: |
|
|
THX
a som rád že mám takých dobrých kamošov ako ste vy ja si vaz nezaslúžim  _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
|