| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: nedeľa, 17. decembra 2006, 21:28 Téma: |
|
|
hlavne ze ty chapes setkemu.......a okrem toho, tato tema je o ONDROVI V[...]  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
BIG harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 219 Bydlisko: 20 min od školy Reputácia: 176.2  
|
Zaslané: nedeľa, 17. decembra 2006, 23:11 Téma: |
|
|
| Majlo napísal(a): | hlavne ze ty chapes setkemu.......a okrem toho, tato tema je o ONDROVI V[...]  | VIEM  _________________ Citát: Už je to tak, lebo je to tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
ja hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 15:50 Téma: |
|
|
...myslim si ze to co si myslite o nejakom chalanovi co neni na skole ani rok nepatri na internet!!!!...chudacik....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Matuzalem harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 387 Bydlisko: City 17 Reputácia: 483.1   Hlasovania: 5
|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 16:05 Téma: |
|
|
Ale co na to ze tu neni ani rok...a je taky popularny tak to je dobre no ne ?!  _________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 19:29 Téma: |
|
|
| ja napísal(a): | ...myslim si ze to co si myslite o nejakom chalanovi co neni na skole ani rok nepatri na internet!!!!...chudacik....  |
aspon sa zviditelni...
| Matt napísal(a): | | Ale co na to ze tu neni ani rok...a je taky popularny tak to je dobre no ne ?! |
no sak, ja som tu devet rokov a pozna ma ledva polovica triedy.....
myslene obrazne _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 387 Bydlisko: City 17 Reputácia: 483.1   Hlasovania: 5
|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 19:35 Téma: |
|
|
Musis byt cool aby si ta niekto vsimol  _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 19:39 Téma: |
|
|
| Matt napísal(a): | Musis byt cool aby si ta niekto vsimol  | co sa mam obliekat ako zas**y ackarsky chalani????? ha ha...
a co myslis tim _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 19:41 Téma: |
|
|
a ja nemusim byt cool......staci mi rozum......ktory mozno podla niektorych nemam, ale nech si myslia co si myslia.....to je ich vec _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 19:42 Téma: |
|
|
Oni nie su cool oni si to len myslia
- v skutocnosti aj SonicX(osoba nasej triedy) je v porovnani s nimi coolovejsi  _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 19:46 Téma: |
|
|
inac, pokial sa nemilim, a ja sa nemilim, tak tuto diskusiu zalozila osoba s nick-om "ja", pod nazvom "ONDRO IS THE BEST"...... | ja napísal(a): | ...myslim si ze to co si myslite o nejakom chalanovi co neni na skole ani rok nepatri na internet!!!!...chudacik....  |
a teraz tu napise, ze co ho davame na net (viem, ze to nemusi byt ten isty clovek, ale potom nech si lepsie skontroluje nick....)  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 19:55 Téma: |
|
|
To potom prediskutujem s "ja" ale podal mna je to tak ze ho chcel "ja" len pochvalit ze aky je cool a vy ste zacali nemiestnu diskusiu o tom preco je taky cool...a tak si mylsim ze to asi zamknem aby sa tu nestali dalsie nezhody... _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 20:01 Téma: |
|
|
| Matt napísal(a): | To potom prediskutujem s "ja" ale podal mna je to tak ze ho chcel "ja" len pochvalit ze aky je cool a vy ste zacali nemiestnu diskusiu o tom preco je taky cool...a tak si mylsim ze to asi zamknem aby sa tu nestali dalsie nezhody... | tak nech si ten "ja" POZRE NAZOV TEMY "ONDRO IS THE BEST" ktoru zalozil, s dalsim jeho vyrokom | ja napísal(a): | | nepatri na internet!!!! |
|
 |
.... hosť fóra
|
Zaslané: pondelok, 8. januára 2007, 16:57 Téma: |
|
|
PREPACTE za sposobene konflikty...zabudol/la som ci sa volam ja/... takze to bola len zhoda....takze ,,ja" a druhe,,ja" neni TA ISTA OSOBA!!!!..dakujem za pochopenie....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AAA hosť fóra
|
Zaslané: pondelok, 8. januára 2007, 17:03 Téma: |
|
|
vy co robite????kto zalozil ondro is the best???ved vy ste totalne sibnuty!!!matej a majo.ako bi ste sa citili v ondrovej kozi??(alebo bi sa vam to pacilo??)ved on neni az taky uzasny...(teda netvrdim ze ste to zalozili)....to len tak ze je novy...vy mu zavidite alebo CO?a to myslim uplne vsetkych...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: pondelok, 8. januára 2007, 19:21 Téma: |
|
|
| AAA napísal(a): | | vy co robite???? | piseme do tohto "trapneho fora" | AAA napísal(a): | | kto zalozil ondro is the best??? | "ja" | AAA napísal(a): | | ved vy ste totalne sibnuty!! | niesme | AAA napísal(a): | | ako bi ste sa citili v ondrovej kozi??(alebo bi sa vam to pacilo??) | no comment.....neviem ako by som sa citil, kazdopadne ho to len zviditelny | AAA napísal(a): | | ved on neni az taky uzasny... | nikto niesme dokonaly.... | AAA napísal(a): | | (teda netvrdim ze ste to zalozili) | my sme ho nezalozili.... | AAA napísal(a): | vy mu zavidite alebo CO?a to myslim uplne vsetkych...  | preco by sme mu mali zavidiet??? nevidim dovod, akurat sa tu o nom pise a to uz nieje moja starost.......ja som to nezalozil... _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|