| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Matuzalem harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 387 Bydlisko: City 17 Reputácia: 483.1   Hlasovania: 5
|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:13 Téma: |
|
|
| Rudiger napísal(a): | informatika a varena zelenina patrik sebe!!!!! ne  |
Ne pretoze informatika je o tom ako zo softwareom zachadzat a pracovat s nim a ne o tom ako ho kradnut a naplovat...jako ty rudko  _________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

Na fóre od: 17. 5. 2006 Príspevkov: 132 Bydlisko: Sis.gov.sk,Lamky.net , Hojko.com Reputácia: 146.4  
|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:14 Téma: |
|
|
no ty mas co vypravat Matejko!!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 387 Bydlisko: City 17 Reputácia: 483.1   Hlasovania: 5
|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:15 Téma: |
|
|
| Rudiger napísal(a): | no ty mas co vypravat Matejko!!!!  |
Heh ja mam aspon orig Windows a aj Office 2000 a ty ne ! _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

Na fóre od: 17. 5. 2006 Príspevkov: 132 Bydlisko: Sis.gov.sk,Lamky.net , Hojko.com Reputácia: 146.4  
|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:16 Téma: |
|
|
| mam orig windows na laptopoch ale to jedno........ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:17 Téma: |
|
|
| a na co mi je orig ked si to stiahnem z lamiek zadarmo alebo microsft vidal zadarmo windows dam ti link |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:17 Téma: |
|
|
| Rudiger napísal(a): | | mam orig windows na laptopoch ale to jedno........ |
Ja ta raz udam tomu ver...ked ma riadne nas*r*s to bude haluz  _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:18 Téma: |
|
|
no teraz som zistil ze lamky nejdu ale ked pojdu dam ti link na microsoft stranku s windowssom ktory sa da stiahnut
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:19 Téma: |
|
|
| no aj ja udam teba za tie hry co mas... hh a za to je vecsia pokutka tak tu nevyskakuj |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:24 Téma: |
|
|
| Rudiger napísal(a): | | no aj ja udam teba za tie hry co mas... hh a za to je vecsia pokutka tak tu nevyskakuj |
ee ja mam aj origose asi 6 mozno stare ale aj nove sa najdu  _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 21:26 Téma: |
|
|
| hh ten half co si mi daval??????? a mnohe ine co simal image na disku? kam to zmizlo a tvrdo pochybujem ze si ich vymazal!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: streda, 13. decembra 2006, 23:55 Téma: |
|
|
Ako cirkevná škola si určite za správcu nepustíme do učebne nikoho, kto v diskusnom fóre svojím avatarom propaguje zločinecký komunistický režim.
S Petrom Kelemenom som dnes hovoril aj osobne, sám som mu navrhol, aby poslal do fóra, s čím nie je spokojný.
Ale neporozumeli sme sa: nejde mi o všeobecné náreky nad stavom počítačov.
Ide mi o to, celkom konkrétne sem do fóra napísať napríklad: dnes o 11:55 som bol v PC učebni č. 1 na počítači č. 13 a nefungovalo tam X, Y, Z a chýbalo mi tam A, B, C.
Keď sem takto konkrétne napíšete, čo vám chýba, potom si bude môcť tento váš zoznam konkrétnych nedostatkov prečítať aj náš správca PC a počítačovej siete a veríme, že postupne budú všetky nedostatky odstraňované.
Aby sa hlásenie porúch a nedostatkov nemiešalo s diskusiami (či hádkami ako v tejto téme), práve som založil nové fórum:
Prosím, posielajte práve do tohto dnes novo založeného fóra, čo vám chýba v počítačových miestnostiach našej školy.
Do nového fóra som už poslal prvé hlásenie o poruche, s ktorou zápasíme už od septembra.
Venujte prosím pozornosť inštrukciám k prispievaniu do nového špeciálneho diskusného fóra:
| citát: | | Do tohto fóra prosím posielajte, čo nefunguje alebo čo vám chýba v počítačových miestnostiach našej školy. Správca PC a siete na našej škole bude toto diskusné fórum monitorovať a nedostatky v rámci možností postupne odstraňovať. Prosím píšte sem konkrétne nedostatky na konkrétnych počítačoch, nie všeobecné náreky. Pre každú jednu poruchu alebo každý jeden nedostatok založte prosím v tomto fóre novú diskusnú tému, aby bola zachovaná prehľadnosť a aby sa dalo monitorovať, ktoré nedostatky už boli odstránené a ktoré ešte nie. Ďakujeme vám všetkým za pomoc a spoluprácu. |
(Podobné fórum už dlhší čas existuje pre zamestnancov našej školy, kde môžu nahlasovať svoje požiadavky ohľadom PC a počítačovej siete na našej škole.) _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: štvrtok, 14. decembra 2006, 13:57 Téma: |
|
|
Pardon Ospravedlnujem sa za svoj avatar!!! A nieje v mojom umysle propagovat na nasej skole komunisticky rezim!
A este ja som uz dlhooo pocuval a aj pocuvam od ludi [zaiakov a ucitelov] ze im nejde windows xp.. A este maly detail je nehorazne ze na pocitacoch na ktorych nieje licencia je naistalovany Windows XP!! A za to je mastna pokutka pokial viem! Dalej niektory hovorili ze im nejde Word, Potom ze neni dost miesta na disku.... To by bolo zatial vsetko Ale len zatial  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: štvrtok, 14. decembra 2006, 18:30 Téma: |
|
|
Rudla-strudla, informatika a varena zelenina mozno idu k sebe, ale ty a varena zelenina.........??????, teraz jej musis asi vela jest, ked mas tu hnacku.....  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: štvrtok, 14. decembra 2006, 18:53 Téma: |
|
|
kto tu hocori o nejakej varenej zelenine??? Majlo???? Co ma Informatika spolocne s varenou zeleninou? A ty mas hnacku? No ja neviem ako ty ale ja mam nadchu a do utorka som doma . Nadcha nema nic spolocne z hnackou pokial viem ale u teba je to mozno ine  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: štvrtok, 14. decembra 2006, 19:26 Téma: |
|
|
Ehm...rudel sa vyhovara on ma taku lopatku ze z toho az nadhu ma  _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
|